Healthy glow

Beauty tools voor een healthy glow op je gezicht

2 november 2022
BeautyGezondheid

Een doffe huid; iedereen heeft er wel eens last van. Vooral wanneer het buiten koud en guur weer is en je energielevel niet meer is zoals die was in de zomer. Gelukkig zijn er een aantal beauty tools die je kunt gebruiken om die healthy glow weer terug op je gezicht te krijgen. Het vraagt iets meer me-time in de ochtend en in de avond, maar als je er de tijd voor neemt komt het resultaat ook snel. Benieuwd naar de beauty tools? Hier komen ze!

Reinigende gezichtsborstel

Met een gezichtsborstel kun je je gezicht diep reinigen. We weten allemaal dat dit een belangrijkste stap is voor een goede gezichtsverzorging. Maar we doen het vaak niet goed genoeg! Met een gezichtsborstel kun je wordt je huid dieper en intensiever gereinigd dan wanneer je watjes of doekjes gebruikt. Oude huidcellen worden verwijdert en door de mini massage gaat je huid weer stralen. Ook wordt de bloedsomloop gestimuleerd, wat je weer een gezond kleurtje in je gezicht geeft. Een elektrische gezichtsreiniger apparaat doet al het werk voor jou. De trillingen zorgen voor een extra ontspannend effect, zodat je in de ochtend lekker wakker wordt.

Gezichtsmassage apparaat

Een gezichtsmassage apparaat is net wat anders dan een gezichtsborstel. Deze zijn niet gemaakt om je huid per se te reinigen, maar wel om je gezicht te ontspannen, te sculpten/contouren of te verstevigen. Een voorbeeld is een gezichtsmassage roller. Deze rol je op een bepaalde manier over je gezicht heen, net nadat je je gezichtsserum hebt opgebracht. Er bestaan normale rollers, maar ook elektrische gezichtsroller die trillen op een bepaalde frequentie. Je gebruikt deze in de ochtend om van je ‘I-woke-up-like-this’ gezicht af te komen. Hiermee reken je af van tekenen van stress en vermoeidheid.

Zelfbruiner druppels

Heb je een erg bleek gezicht in de winter of de zomer? Gebruik dan na het reinigen en masseren van je gezicht zelfbruiner druppels! Dit zijn bruiningsdruppels die speciaal gemaakt zijn om aan te brengen op je gezicht. Ze zijn erg makkelijk om te gebruiken. Meng een paar druppels met je favoriete dagcrème en je bent klaar voor de dag. Hoeveel druppels je nodig hebt? De eerste dag kun je 3 à 4 druppels gebruiken om je teint te versterken. Vervolgens kun je 1 à 2 druppels per dag gebruiken om je gloed te behouden. De zelfbruiner geeft je een mooie en egale bruine tint. Het fijne is ook dat zelfbruiner gebruiken altijd veiliger & gezonder is dan lang in de zon zitten.