Deze platte waterfles past precies naast je laptop in je tas

17 juli 2023
Lifestyle

Ik heb eigenlijk altijd wel een waterflesje bij me. Maar vindt het ook fijn om zo licht mogelijk te reizen. Dus heb ik als ik naar kantoor ga eigenlijk alleen een laptoptas bij me. Wel zo fijn in de drukte van de trein. Ik stond alleen altijd met een waterfles in mijn handen. Super onhandig, maar hij paste ook niet meer in mijn tas. Nooit bij stilgestaan toen ik deze tas kocht. 

De oplossing: Een platte waterfles

Echt een uitkomst, een drinkfles die niet rond maar plat is. Er zijn verschillende soorten, maar voor mij was de versie in het formaat van een boek (A5) echt ideaal. Want hij past nu precies met een echt boek (want ik probeer te lezen in de trein) in het vak naast mijn laptop. Nadeel is wel dat ik hem op kantoor niet naast me kan zetten, want hij valt snel om. En op kantoor had ik ook al een chique glazen waterfles staan. Er is ook nog een iets kleinere versie (A6), maar die zou bij mij te snel leeg zijn.

Memobottle A5

Drinkfles in A5 formaat - Plastic

Verkrijgbaar bij

bol.com (€39,00)
Memobottle A6

Platte Drinkfles in A6 formaat

Verkrijgbaar bij

bol.com (€31,00)

Andere platte waterflessen

Deze is dan toevallig in A5 (of A6) formaat, er zijn ook nog wel andere platte waterflessen te koop. Die zijn vaak iets minder plat maar het natuurlijk ook maar net hoeveel ruimte je hebt. Voordeel is ook dat deze vaak wel blijven staan.

SOČA® – Platte waterfles

Lekvrij - BPA-vrij - 380 ml - Roze (ook in zwart, grijs en wit)

Verkrijgbaar bij

bol.com (€24,95)
Waterfles Plat – Transparant

Minimalistisch Uiterlijk - Gemakkelijk Mee te Nemen - Inhoud 420 milliliter – 20 x 14,8 cm

Verkrijgbaar bij

bol.com (€18,95)

Opvouwbare waterflessen

Waar ik ook nog naar gekeken heb zijn opvouwbare waterflessen. Die passen zich aan aan de hoeveelheid water er in zit. Ook heel handig, maar niet waar ik nu naar op zoek was. Lijkt me wel heel handig om in een gewone tas te stoppen. Hoewel sommige ook wel een erg hoog camping-gehalte hebben.

YONO Opvouwbare Waterfles

Siliconen Drinkfles voor Onderweg - Compact en BPA-vrij - 600 ML - Leisteen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€18,95)

Ik ben heel blij met mijn platte waterfles. Hij lekt niet. En doordat die altijd in mijn laptoptas zit vergeet ik hem ook niet. Nadeel is wel dat ik hem daardoor soms vergeet bij te vullen. 

Binnenkort krijg ik een nieuwe laptop, dus dan begint het hele zoeken naar de perfecte tas en waterfles misschien wel weer opnieuw. Maar waarschijnlijk past de nieuwe laptop ook in mijn tas en kan ik nog lang genieten van mijn boek en waterfles in de trein.