Gekke tip: Bewaar je huishoudfolie in de koelkast

4 oktober 2022
Wonen

Ik ben in de keuken altijd aan het hannesen met het uitrollen en afsnijden van vershoudfolie. Laatst was een vriendin bij mij en die gaf me deze gouden tip: Gewoon in de koelkast leggen. 

Door de kou plakt het pastic folie dus echt stukken minder en het metalen kartelrandje om het huishoudfolie mee af te snijden werkt ook opeens veel beter.

Huishuisfolie en secondelijm

Beetje gek gezicht misschien, maar in de deuropening van mijn koelkast ligt nu dus huishoudfolie en secondelijm. Want ook die kun je beter in de koelkast bewaren kwam ik laatst achter. En nu ben ik eigenlijk wel benieuwd wat je nog meer beter in de koelkast bewaren kan. Dus kom maar op met jullie suggesties! 

Meer dingen die je beter in de koelkast bewaren kunt:

Voor wie heel hip is en weer een polaroid camera gekocht heeft: Kennelijk is het ook slim om de ongebruikte polaroids in de koelkast te bewaren.